Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

Y soy rebelde!


Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, ΚΑΜΙΑ εξουσία ΔΕΝ βοήθησε ΠΟΤΕ το λαό. ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση ΔΕΝ ήταν ΠΟΤΕ με τον λαό. Απλά πράγματα καπιταλισμού όλα αυτά, τα πάντα για το κεφάλαιο, τα πάντα για τα αφεντικά.

Τι περιμένεις λοιπόν τώρα εσύ από το δημοψίσμα; Τι περιμένεις από τον ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως σου έχει δώσει την εντύπωση πως τα δικά του μέτρα είναι καλύτερα; Τα ίδια σκατά είναι.

Η ζωή λοιπόν δεν είναι μόνο ΟΧΙ ή μόνο ΝΑΙ έχει και τα δύο που πρέπει να τα σκέφτεσαι καλά πότε θα τα λες. ΝΑΙ στους ταξικούς αγώνες λοιπόν, ΝΑΙ στα αντάρτικα πόλεων, ΝΑΙ στο κάψιμο των τραπεζών, ΝΑΙ στον πόλεμο κατά του κεφαλαίου και των αφεντικών. ΟΧΙ σε ΚΑΘΕ μνημόνιο είτε ευρωπαϊκό, είτε ελληνικό, ΟΧΙ στους φασίστες/ρατσιστές, ΟΧΙ στα μέσα μαζική εξημέρωσης, ΟΧΙ σε κάθε είδους τρομοκρατία και φόβο που τεχνητά σου δημιουργούν.

Οι αγώνες δίνονται καθημερινά, σε όλα τα επίπεδα, προσωπικά και κοινωνικά. Μη περιμένεις μια Κυριακή για να στα λύσει. Να σκέφτεσαο πάντα πως οι δικοί σου αγώνες δεν είναι μόνο προσωπικοί, είναι αγώνες για όλα τα άτομα που αγαπάς.

Υ.Γ.1 Καλέ μου νοικοκύρη ΨΟΦΟ και ΚΑΡΚΙΝΟ!

Υ.Γ.2 Τσίπρα, άμα δεις τα σκούρα πες στον συγ-Καμμένο να βγάλει τα τανκς, τέτοιος αριστερός είσαι.

Υ.Γ.3 Κουτσούμπα, μη ξεχνάς καταβάθος είστε δεξιοί, τουλάχιστον έτσι έχει αποδείξει η ιστορία ΣΑΣ.

Υ.Γ.4 Ο σύντροφος και πολυαγαπημένος Manu έστειλε μήνυμα λίγο πριν ξανάρθει στην Ελλάδα. Τιμή μας για όλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου