Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Εε το πηδάς κύριε δικάστα, ή δε το πηδάς;


Για το αγωνιστικό μέρος του χθεσινού ματς δε θα πω τίποτα, όποιος έχει μάτια βλέπει, οι άλλοι ας αρχίσουν τις παπαροφιλοσοφίες. Ένα μόνο πράγμα, όσο αναφορά τον Ολυμπιακό και το έγραψα και μετά το παιχνίδι με τη βαζέλα. Αυτή την ομάδα έχουμε φέτος έτσι θα παίζουμε, με αυτή την απόδοση και αυτή την τακτική. Ας μην επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Και πάμε τώρα στα άλλα, τα καλά γιατί από χθες το βράδυ στο ραδιόφωνο και στο ίντερνετ έχω ακούσει και έχω διαβάσει Ο,ΤΙ μαλακία μπορείς να φανταστείς. Σοβαρά τώρα, υπάρχει άνθρωπος που θεωρεί οτι για τα "επεισόδια" στο ΟΑΚΑ με την "κούλα" και στη Λεωφόρο με τη βαζέλα φταίει ο Περέϊρα; Και το ρωτάω για να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η αντι-Ολυμπιακή μαλάκυνση! Γιατί εγώ αλλιώς τα έχω μάθει τόσα χρόνια, άσε που κάθε φορά, ειδικά σε τέτοια ματς όλοι για τις ευκαιρίες ψάχνουμε...

ΥΓ. Αν αυτό το πεντακάθαρο γκολ το έβαζε οποιαδήποτε άλλη ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό δε θα γινόταν τόση ανάλυση. Τώρα, όλοι κατά 99% λένε πως οκ μπήκε με το στήθος αλλά κρατάνε και μια αμφιβολία για χέρι, επειδή δεν είναι ξεκάθαρο το replay.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου